Přijdou vám fazole nudné? Znáte je jen v kombinaci s vejcem a párkem? Tomu je konec! Ochutnejte po všech stránkách vyladěný fazolový koláč v celozrnném provedení.
V čem koláč vyniká?
Je zdravější alternativou pizzy nebo quiche.
Je chuťově prostě skvělý, a navíc nutričně vyvážený s korpusem z celozrnného těsta.
Hlavní jídlo pro dva úplně bez vaření a špinavého nádobí.
2 porce hlavního jídla (oběda). Nebo spousta porcí na svačinu.
Celozrnný fazolový koláč s chilli 640 g
Pro tuto variantu slaného koláče jsme hledali inspiraci až za oceánem. V Mexiku je tato kombinace totiž velmi oblíbená, a tak jsme si řekli, proč ji nezkusit i u nás. Jemně pálivá fazolová náplň dodává koláči příjemný říz. Nadýchané celozrnné žitno-pšeničné těsto je navíc zdravější alternativou k tučnému těstu tradičního francouzského quiche. Tento dokonale chuťově vyladěný koláč lze jíst za tepla i za studena.
Složení: 60 % náplň (sugo rajčatové Peblo (80 % rajčata drcená konzervovaná, mrkev, cibule žlutá, bazalka čerstvá, olej řepkový, sůl), 30 % cibule žlutá, šunka vepřová (97 % vepřové maso od kosti, sůl, přírodní aroma, kouř, antioxidant: askorbát sodný E301, konzervant: dusitan sodný E250), vepřová slanina (85 % vepřový bok uzený, voda, jedlá sůl, cukr, přírodní kouřové aroma, stabilizátory: fosforečnan sodný, erythorbát sodný, dusitan sodný), 6 % fazole červená suchá, škrob kukuřičný, 1,2 % chilli paprička červená, oregáno sušené, sůl, pepř černý mletý), 40 % CELOZRNNÉ ŽITNO-PŠENIČNÉ TĚSTO (50 % MOUKA CELOZRNNÁ ŽITNÁ, 33 % MOUKA CELOZRNNÁ PŠENIČNÁ, zlepšující přípravky (MOUKA PŠENIČNÁ, PŠENIČNÝ LEPEK, cukr, emulgátory (E481, E471, E472e), E170, E300, enzymy), droždí, cukr, sůl, olej řepkový).
Alergeny: Obsahuje lepek.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 908 kJ / Tuky: 7,0 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 2,3 g / Sacharidy 25 g, z toho cukry: 5,1 g / Vláknina: 4,5 g / Bílkoviny: 11 g / Sůl: 2,1 g.
Skladování: Skladujte při teplotě 1 °C až 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Země původu: Česká republika
