Celozrnný špenátový koláč s mozzarellou 650 g

Máte rádi slané koláče nebo rádi ochutnáváte něco, co ještě neznáte? Tuhle špenátovo-sýrovou kombinaci budete milovat!

 

V čem koláč vyniká?

Je nutričně vyvážený, navíc s korpusem z celozrnného těsta.
Hlavní jídlo pro dva úplně bez vaření a špinavého nádobí.
Je vhodný i pro vegetariány.
2 porce hlavního jídla (oběda). Nebo spousta porcí na svačinu.

Celozrnný špenátový koláč s mozzarellou 650 g

Ponořte se do chutí a vůní Francie a vychutnejte si tak francouzský quiche v celozrnném provedení. Nadýchané celozrnné žitno-pšeničné těsto tohoto koláče je zdravější alternativou k tučnému těstu tradičního quiche. Kombinace špenátu, smetany a mozzarelly utváří nejen pestrou variaci barev, ale i chutí. Stejně tak, jako si Francouzi vychutnávají své quiche teplé, studené nebo vlažné, tak i tento slaný koláč se dá jíst za tepla či studena.

Složení: 43 % náplň (52 % špenát listový, cibule žlutá, SMETANA ROSTLINNÁ SÓJOVÁ (voda, slunečnicový olej, 4 % loupané SÓJOVÉ BOBY, cukr, emulgátor (estery sacharózy s mastnými kyselinami), stabilizátory (xanthan, guma guar, karagenan), mořská sůl, aroma), česnek, škrob kukuřičný, sůl, olej řepkový, pepř mletý černý), 43 % CELOZRNNÉ ŽITNO-PŠENIČNÉ TĚSTO (50 % MOUKA CELOZRNNÁ ŽITNÁ, 33 % MOUKA CELOZRNNÁ PŠENIČNÁ, zlepšující přípravky (MOUKA PŠENIČNÁ, PŠENIČNÝ LEPEK, cukr, emulgátory (E481, E471, E472e), E170, E300, enzymy), droždí, cukr, sůl, olej řepkový), 14 % MOZZARELLA (MLÉKO, sůl, MLÉČNÉ KULTURY, syřidlo, regulátor kyselosti kyselina citronová, konzervační látky E202).
Alergeny: Obsahuje lepek, mléko a výrobky z něj.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 738 kJ / Tuky: 5,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 2,0 g / Sacharidy 22 g, z toho cukry: 2,9 g / Vláknina: 3,4 g / Bílkoviny: 8,2 g / Sůl: 1,4 g.
Skladování: Skladujte při teplotě 1 °C až 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Země původu: Česká republika