Jogurtový kelímek s borůvkovým rozvarem a müsli 230 g

  • Domů
  • Portfolio
  • Jogurtový kelímek s borůvkovým rozvarem a müsli 230 g

Někdo by mohl říct, že bílý jogurt je „fakt nuda“. To ho ale asi ještě neměl v téhle kombinaci. Vyzkoušejte ho sami a udělejte si vlastní názor, nebudete litovat.

 

V čem kelímek vyniká?

Farmářský jogurt, který vás překvapí svou plnou chutí.
Náš poctivý borůvkový rozvar, borůvek totiž není nikdy dost.
Speciální metodou připravené a pečené ovesné vločky uvnitř.
Ideální jako snídaně nebo svačina.

Jogurtový kelímek s borůvkovým rozvarem a müsli 230 g

V našem jogurtovém kelímku objevíte dokonalou symfonii farmářského jogurtu, našeho borůvkového rozvaru a pečených ovesných vloček. Jogurt odebíráme z malé mlékárny rodinného statku, kde si kravičky volně pobíhají po stráních kolem Sázavy a užívají si sluníčka a čerstvé trávy, kdykoliv se jim zlíbí. Borůvky jsou skvělým antioxidantem a podle jedné z pověstí si borůvkový džem dokonce oblíbili letci z královského letectva za druhé světové války, aby se jim zostřilo noční vidění. Vločky pečeme na olivovém oleji s medem přímo od včelaře. Dáváme si při tom záležet, abychom dodrželi správnou teplotu, protože jen tak se zachovají pozitivní účinky nenasycených mastných kyselin obsažených v oleji. Nakonec jsme přisypali křupavé plátky mandlí a vám už stačí jen odklopit víčko a začít si vychutnávat.

Složení: 65 % JOGURT BÍLÝ FARMÁŘSKÝ (3,5 % tuku), 17 % borůvkový rozvar (76 % borůvky, cukr třtinový, želatina), 15 % PEČENÉ OVESNÉ VLOČKY MEDOVÉ Peblo (80 % OVESNÉ VLOČKY, 13 % med, olivový olej), MANDLE.
Alergeny: Obsahuje lepek, skořápkové plody, mléko a výrobky z něj.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 609 kJ / Tuky: 5,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 2,0 g / Sacharidy 17 g, z toho cukry: 8,8 g / Vláknina: 2,4 g / Bílkoviny: 5,6 g / Sůl: 0,03 g.
Skladování: Skladujte při teplotě 1 °C až 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte. Neklopit.
Země původu: Česká republika