Tuňákový salát s trahoňou, sušenými rajčty a marinovaným sýrem 340 g

  • Domů
  • Portfolio
  • Tuňákový salát s trahoňou, sušenými rajčty a marinovaným sýrem 340 g

„Tak skvěle chuťově vyladěný salát jsme ještě nejedli!“, zní z úst těch, kteří ho už ochutnali. Zapomeňte na nudné saláty, prostě vyzkoušejte a přesvědčte se sami!

 

V čem salát vyniká?

Neobvyklá chuťová kombinace, která nadchne snad každého.
Maximální pestrost surovin v jednom jídle.
Zasytí jako celé hlavní jídlo.
Ideální k obědu.

Tuňákový salát s trahoňou, sušenými rajčty a marinovaným sýrem 340 g

Jedinečná harmonie chutí snoubící pečlivě vybrané suroviny tak, aby k sobě maximálně ladily. A ptáte se, co je tarhoňa? Jsou to těstovinové kuličky, hojně využívané ve slovenské a maďarské kuchyni. Do Evropy se tarhoňa poprvé dostala již s tureckými nájezdníky kolem roku 1600. V našem salátu tvoří základ, do kterého jsme přidali tuňáka, sušená rajčata a edamame (sójové boby). Vše jsme doladili k dokonalosti naší bazalkovou zálivkou, ve které se jako třešnička na dortu schovává a marinuje lahodný balkánský sýr. Vy už jen promíchejte a užívejte si ohňostroj chutí v každém soustu.

Složení: 35 % TARHOŇA (MOUKA PŠENIČNÁ, voda), 23 % bazalková zálivka Peblo s BALKÁNSKÝM SÝREM (50 % SÝR BALKÁNSKÝ (MLÉKO, jedlá sůl, MLÉKAŘSKÉ KULTURY), olej olivový, balsamico ocet bílý, med, 10 % bazalka, sůl, česnek, pepř mletý černý), 16 % TUŇÁK VE VLASTNÍ ŠŤÁVĚ (70 % TUŇÁK, 29 % voda, sůl), 12 % SÓJOVÉ BOBY LOUPANÉ, 8 % sušená rajčata ve slunečnicovém oleji, olivy černé bez pecky, sůl, pepř černý mletý.
Alergeny: Obsahuje lepek, sóju, ryby, mléko a výrobky z nich.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 822 kJ / Tuky: 7,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 2,0 g / Sacharidy 23 g, z toho cukry: 1,6 g / Vláknina: 1,5 g / Bílkoviny: 9,2 g / Sůl: 1,4 g.
Skladování: Skladujte při teplotě 1 °C až 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Země původu: Česká republika