Veganské boloňské ragú (2 porce) 460 g

Veganská boloňská, ta bude prostě asi jen bez masa, že? U nás rozhodně ne! V našem provedení je maso nahrazeno kvalitní hrachovou bílkovinou. Takovou boloňskou jste zaručeně ještě neměli.

 

V čem omáčka vyniká?

Je VEGANSKÉ, a navíc plné rostlinných bílkovin.
Hrachový základ zpestří jídelníček snad každého.
Je také BEZLEPKOVÉ! Je tedy vhodné i pro celiaky.
2 porce v balení.

Veganské boloňské ragú (2 porce) 460 g

Obměňte svůj jídelníček a vyzkoušejte veganskou alternativu ke klasické boloňské omáčce. Tento unikátní výrobek je svým vyladěným složením vhodný nejen pro osoby dodržující bezlepkovou dietu, vegetariány a vegany, ale také pro všechny milovníky masa, kteří se nebrání a s chutí si sem tam dopřejí bezmasé jídlo. Základem Peblo boloňského ragú jsou italská rajčata, zeleninový vývar a hrachová bílkovina, která plnohodnotně nahradí maso. Stejně tak jako pravá Bolognese se neobejde bez těstovin a parmezánu, toto bezmasé boloňské ragú chutná nejlépe ve spojení s jakýmkoli druhem těstovin a porcí sýra. Pokud podle Peblo receptu zvolíte správné množství zmíněných surovin, připravíte si navíc nutričně vyvážené hlavní jídlo. Pokud zastáváte čistě veganskou dietu, jednoduše si odpusťte parmezán a plnohodnotný, čistě rostlinný pokrm přímo pro vás je na světě.

Složení: 28 % drcená rajčata, vývar zeleninový (voda, mrkev, petržel, cibule, pepř černý celý), víno červené, cibule, mrkev, rajčatový protlak, vysoko proteinový granulát (87 % hrachový proteinový izolát, hrachová mouka), olej řepkový, sůl, česnek, škrob bramborový, oregano sušené, pepř černý mletý.
Alergeny: Neobsahuje alergeny.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energetická hodnota: 492 kJ / Tuky: 5,1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g / Sacharidy 9,2 g, z toho cukry: 2,8 g / Vláknina: 2,0 g / Bílkoviny: 7,8 g / Sůl: 2,0 g.
Skladování: Skladujte při teplotě 1 °C až 4 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Země původu: Česká republika