Veganská boloňská, ta bude prostě asi jen bez masa, že? U nás rozhodně ne! V našem provedení je maso nahrazeno kvalitní hrachovou bílkovinou. Takovou boloňskou jste zaručeně ještě neměli.
V čem omáčka vyniká?
Veganské boloňské ragú (2 porce) 460 g
Obměňte svůj jídelníček a vyzkoušejte veganskou alternativu ke klasické boloňské omáčce. Tento unikátní výrobek je svým vyladěným složením vhodný nejen pro osoby dodržující bezlepkovou dietu, vegetariány a vegany, ale také pro všechny milovníky masa, kteří se nebrání a s chutí si sem tam dopřejí bezmasé jídlo. Základem Peblo boloňského ragú jsou italská rajčata, zeleninový vývar a hrachová bílkovina, která plnohodnotně nahradí maso. Stejně tak jako pravá Bolognese se neobejde bez těstovin a parmezánu, toto bezmasé boloňské ragú chutná nejlépe ve spojení s jakýmkoli druhem těstovin a porcí sýra. Pokud podle Peblo receptu zvolíte správné množství zmíněných surovin, připravíte si navíc nutričně vyvážené hlavní jídlo. Pokud zastáváte čistě veganskou dietu, jednoduše si odpusťte parmezán a plnohodnotný, čistě rostlinný pokrm přímo pro vás je na světě.
